Am facut-o in Arad!!

Dupa multa munca, stres, neajunsuri si o echipa extraordinara, am reusit! Am realizat ceea ce ne-am propus si mai mult. Am facut primul pas, am demonstrat ca se poate si ne-am depasit asteptarile pesimiste in Arad!

Insa sincera sa fiu, Romania m-a cam dezamagit. 150 00 de voluntari este o cifra dezamagitoare pentru o tara cu atatea milioane de locuitori. Eu ma asteptam la un numar mai mare, mai de impact pentru o tara atat de murdara si dupa cum ma asteptam atat de indiferenta! Romania we did it! … ne-am facut de ras in fata lumii si am demonstrat cu cata superficialitate tratam orice idee ce ne ameninta cu o viata  „sanatoasa” si nu ne ofera ceva cascaval de ciupit!

Am avut parte de amagiri, insa nu m-am intristat prea tare pentru ca ma asteptam la ele. Tot ceea ce am reusit sa facem in Arad a fost datorita echipei cu care am lucrat si oamenilor care ne-au ajutat cu sponsorizari.  Din partea noastra a fost vorba de voluntariat 100 %, care sincera sa fiu ne-a cam uscat de  aportul financiar adus de acasa… Eu nu cred, si nu am crezut niciodata ca scopul scuza mijloacele si ca nu conteaza cum o faci, conteaza rezultatul. Ei, nici cazul acesta nu este o exceptie, si consider ca onestitatea ar fi trebuit sa fie punctul forte al acestui proiect, si nu ignoranta celor care au pornit proiectul, fata de orasul nostru, dar asta este o alta discutie…

3656 de voluntari, 65 de localitati implicate si 7000 de saci de gunoi.


We did It!!! Si sunt bucuroasa de munca depusa in judetul nostru si ca ca in acest proiect ambitios au fost implicati foarte multi elevi si tineri. Eu am deja planuri pentru viitor, urmatoarea curatenie urmand a fi in primavara. Sa speram ca primim mai mult ajutor si ca vom avea mai multi participanti. Intentionam sa diseminam rezultatele acestui proiect si sa incercam o educatie ecologica pe termen lung.(proiectul este in stagiu de acceptare a partilor urmand a fi implementat cat de curand :))

Oricum eu raman optimista si entuziasta.  Sa voluntarieeeem si pe mai departe :D!!!!

Voi ce pareri sau impresii aveti despre proiect?


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: