Romania, nu iti meriti campionii!!!!

Nu stii sa ii cinstesti si nu stii sa ii apreciezi! Te intereseaza mai mult tiganimea din seriale si cum s-au taiat unii alti prin ultimu` sat din Otlenia, decat cine aduce onoare romanimii. Te intereseaza mai mult cum se scarpina in fund Diaconescu la OTV decat cine ne cinsteste neamul. Te intereseaza mai mult unde e Elodia si  cum se bat Dolanestii pe avere decat sa sprijini campionii si sportivii, printre singurii ce ne mai fac mandrii de nationalitatea noastra…

Nu ca as fi experta in vre-un sport anume, ori ca as putea sa ma contrazic, dar fac parte din „masa” de oameni care stiu ca cel mai mult dintre toate, ne putem mandrii cu GIMNASTICA. Am avut generatii de fete extraordinare (si nu ma refer neaparat la Nadia, care este una dintre emblemele noastre in strainatate: Nadia, Hagi si Dracula…) si inca avem. Ana Porgras si  Diana Chelaru ne-au fericit devenind campioana mondiala la barna, respectiv vicecampioana la sol. Dupa 9 ani, timp in care sunt convinsa ca fetele astea au muncit de s-au rupt,  Romania reapare pe scena internationala si demonstreaza ca are potential! Adica 2 fete romance, si multi alti sportivi ne-au facut mandrii ca suntem romani, si noi nici macar nu am difuzat concursul, ca doara nu umplem programa tv cu niste slabe ce se zbenguie la bara si sar ca si caprele pe acolo, si sa nu vedem noua colectie de haine a lu` Guta!!!

Statul nu face absolut nimic pentru ei… mai nou nu face nimic pentru nimeni, dar asta este o alta discutie. Nu tu o masa macar, pentru niste campioni mondiali, nu tu recunoastere ori ceva. Noi nu ne respectam campionii, noi nu ii ajutam, noi nu le oferim conditii, noi nici nu stim cine sunt ei!Noi guvernul, noi cei ce conduc institutiile ce se ocupa cu proiecte cu bugete enorme, multe dintre ele proiecte europene , ce ar trebui sa promoveze si inaltze sportul romanesc! Noi nu ne recompensam sportivii cum ar fi firesc sa fie, sa nu trebuiasca ca parintii sa plece in Italia sa poata sa implineasca visul copilului campion mondial! Noi cei ce avem puterea, nu noi astia muritorii de rand ce avem ceva de zis, da nici dracu` nu ne asculta. Nu noi astia micutii ce  suntem bucurosi de sportivii nostrii. Noi astia multi ai poporului asta muribund ce mergem in strainatate fara delegatii diplomatice si locuri la clasa I, si dam ochii cu europenii de rand ce ne acuza de crime, furturi, rasism si alte nedreptati ce nu le-am comis, noi suntem mandrii de sportivii nostri, noi stim ca putem si ca avem genii dar nu sunt acasa, si poate nici romani nu mai sunt!

Noi astia va sustinem. Lor nu le pasa! Iar Romania ramane tacuta si nu schiteaza nimic…. pentru ca Romania nu suntem noi… Romania sunt ei… pentru ca de noi nu tine nimeni cont! Ei ce nu ne conduc, ei ce ne fura, ei ce nu tin cont de noi astia multi, EI ce ne duc faima in lume.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: