I loooove handmade

In postul anterior subliniam faptul ca suntem putini care realizeaza obiecte handmade in Romania, putini care traim handmadeul si putini care il sustinem si promovam.

In sprijinul nostru creatorilor de chestiutze dragute si facute de mana vin doar putine persoane cesunt dispusi sa ne ajute sa facem din handmade o arta.

Norocul nostru ca macar acesti oameni si-au dat seama de potentialul nostru si ne ajuta cum pot.

Fara sa le fac vreo reclama ascunsa ori sa ii ridic in slavi, cel mai important punct de referinta in Romania pentru creatorii handmade este site-ul  I love handmade! Spun asta din motive bine intemeiate.

In primul rand cel mai important lucru este ca initiatotrii site-ului sunt tineri si au rabdarea necesara sa stea alaturi de noi, sa munceasca sa atraga atentia asupra muncii noastre.  In al doilea rand I  love handmade ne promoveaza cum poate mai bine pe noi cei mici, pe noi cei modesti, pe noi cei originali…pe noi cei visatori care credem ca ce facem noi este important.  In al treilea rand ne dezvaluie foarte multe tehnici  si sfaturi stiute si nestiute, ce ne ajuta ori nu, nu conteaza. Ei incearca sa faca totul pentru noi! In al treilea rand site-ul este intearactiv si ne da oportunitatea sa contribuim in mod direct. In al patrulea rand organizeaza targuri dragute si dese si ne ofera oportunitatea de a ne vinde produsele. In mai multe randuri acesti tineri ne ajuta sa ridicam handmadeul la rang de arta si sa aratam lumii ca nu suntem ultimii, ci din contra!

Eu il  verific in fiecare zi, sa vad ce noutati sunt, cine mai scrie si sa iau legatura cu alti creatori de artizanat.

I loooooove handmade! I  love  Do it Yourself! I love chestiutze!

Reclame
1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: