Expozitie handmade

La finalul proiectului “Carciunul lor in mainile tale!” Asociatia ProgressOn organizeaza o serie de evenimente inedite:
– ultimul workshop Do It Yourself care va avea loc miercuri 22 decembrie incepand cu orele 17:00 in cafeneaua Boeme (str.Episcopiei nr19-21),
– expozitie handmade si strangere de bunuri in 22-23 Decembrie.
In cadrul workshopului vom realiza cadouri de Craciun personalizate constand in decoratiuni de Craciun si felicitari. Noi avem materialele, voi sa va aduceti doar imaginatia! Puteti de asemenea participa in cadrul expozitiei cu poduse proprii. Persoanele interesate le rugam sa ne contactateze pana marti 21 decembrie pentru mai multe detalii.

Va invitam sa vizitati expozitia cu vanzare de produse handmade realizate de tineri artisti din Arad. Aici veti putea gasi obiecte realizate manual prin diverse tehnici si cu materiale cat mai diversificate. Totodata veti putea achizitiona cadouri unicate pentru persoane speciale si dragi.

In cadrul acestei expozitii vom avea si licitatii de obiecte handmade, realizate de catre voluntarii nostri in cadrul workshopurilor si donate in vederea strangerii de fonduri. Banii sunt destinati achizitionarii de cadouri  copiilor din 2 centre de plasament din Judetul Arad.

De asemenea persoanele care doresc dar nu au reusit inca sa aduca jucarii sau bunuri  pot aduce lucrurile pe ultima suta de metrii miercuri si joi in cafe Boeme (str.Episcopiei nr19-21). Vom fi prezenti de la orele 14: 00 pana la 19:00.

Va asteptam cu drag!

3 comentarii
    • Multumesc ..eu nu am mai avut timp nici macar sa postez…nici sa scriu cum am terminat proiectul…si nici pre amult cehef! sper ca ai avut parte de sarbatori faine…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: